Wij maken online-tv. Als het even kan live, en altijd en overal te zien.


Talkshows, interviews, reportages over uiteenlopende onderwerpen. Met veel aandacht en tijd voor mensen, ervaringen en meningen.


Onze aanpak is simpel en transparant.


Wij pakken frisse ideeën op en gaan er gewoon mee aan de slag, met creatieve, gedreven mensen en efficiënte inzet van techniek.


De eerste fase, waarin een globaal format als basis dient, is een proces van ontwikkeling en verbetering. Op basis van eigen inzichten, ideeën en kijkerservaringen.


Zo wordt een programma in de praktijk getest en verbeterd, met meer aandacht dan met een eenmalige pilot mogelijk is.


Blijkt het project succesvol, dan gaan we door. En anders stoppen we.


Als een programma wordt vervolgd, ligt er een bewezen format. Maar ontwikkeling en verbetering blijft een voortdurend proces.


Bij het maken van onze programma’s werken we samen met mensen en organisaties die over relevante inhoudelijke expertise beschikken.


Tijdens de eerste fase op basis van wederzijds onbetaalde inzet. Daarna op basis van een financieel plan, waarbij ook sponsoring en reclame-inkomsten een rol spelen. Een goed programma vindt vanzelf de benodigde financiering.


YIRO is opgericht door Joris Boerhof en Neal Petersen, met brede ervaring en een uitgebreid netwerk in medialand. En bovendien: met oog voor jong creatief talent.


Voor meer informatie:

joris@yiro.nl

neal@yiro.nl